Lebăda Luxury Resort & Spa singurul hotel din Delta Dunării nominalizat la Gala Horeca Awards, categoria ”Hotelul Anului 2020”

Complexul Lebăda Luxury Resort and Spa. FOTO Paul Alexe

Resortul de 5 stele din inima Deltei Dunării, Lebada Luxury Resort and Spa, este in top 4: cele mai apreciate hoteluri din țară! A fost nominalizat la categoria ”Hotelul Anului 2020”, premieră organizată în cadrul galei ”Horeca Awards”. De altfel, este și singurul hotel din Deltă care a obținut această nominalizare.

Deschis relativ recent, de aproximativ doi ani de zile, resortul a reușit să seteze un trend in industria hotelieră de lux, acesta fiind și unul dintre obiective. În plus, cel mai mare beneficiu adus rezervației naturale a fost acela că a creat noi locuri de muncă, a dezvoltat economia locală și a promovat Delta Dunării ca destinație pe care o poți vizita întregul an.

„Este o adevărată bucurie să vezi că munca ta, munca unei întregi echipe, este răsplătită. Să fii în topul celor mai apreciate hoteluri din întrega țară este o realizare, dar, în același timp, este o responsabilitate și mai mare în a demonstra că poți da tonul industriei hoteliere de lux și din Delta Dunării! Suntem onorați! Mulțumim organizatorilor și felicitări tuturor participanților!”, a declarat Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa.

Familiile și tinerii preferă, mai nou, Delta Dunării

Conform statisticilor efectuate de resortul de 5 stele, anul acesta tinerii și familiile tinere au fost tot mai atrase de Delta Dunării. Vârsta medie a turistului de anul acesta, spun ei, a fost de 35 de ani. O creștere s-a observat și în rândul nopților petrecute în hotel.

În rândul atracțiilor principale din cadrul hotelului: serviciile, ospitalitatea angajaților și preparatele culinare au fost cele care i-au determinat pe turiști să își prelungească nopțile de cazare.

Lebăda Luxury Resort & Spa este singurul resort de 5 stele din Delta Dunării și a fost inaugurat în urmă cu aproape 2 ani. Este situat pe insula din inima Deltei Dunării, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă. Resortul are o capacitate de cazare de până la 450 de oaspeți simultan. În acest moment sunt puse la dispoziția clienților 175 de camere: camere standard, camere duble, apartamente cu gradină proprie care pot ajunge până la o suprafață de 110 mp, bungalow-uri pe malul Dunării sau căsuțe în copac.

Hotelul are propria ”flotă”: în total 48 de ambarcațiuni (bărci pentru excursii/ transfer, catamarane, barci pentru pescuit). Iarna bărcile pentru excursii/ transfer sunt acoperite si încălzite. În plus, în resort există un SPA în interiorul hotelului și se construiește un altul nou, cu vedere la Dunăre; are 5 piscine; program de DETOX- unic în zonă; teren multifuncțional cu nocturnă; 4 terase și 3 restaurante; 3 săli de conferință; muzică live în fiecare seară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*