Google Arts & Culture prezintă o expoziția dedicată lui Gustav Klimt

Google Arts & Culture prezintă o expoziția dedicată lui Gustav Klimt

Google Arts & Culture prezintă o expoziția “Klimt vs. Klimt – The Man of Contradictions” dedicată pictorului austriac Gustav Klimt, autorul binecunoscutei opere „Sărutul”. În centrul retrospectivei Klimt se află un experiement bazat pe machine learning, în care au fost recreate digital și recolorate 3 dintre picturile pierdute ale lui Klimt, care au ars în 1945, alături de o galerie digitală 3D și realitate augmentată, în care descoperim evoluția artistică a pictorului și lucrările care au marcat acest traseu. Expoziția cuprinde 120 de materiale despre arta și personalitatea lui Klimt, din peste 30 de instituții culturale din întreaga lume, precum și un tur virtual al studioului lui Klimt din Viena.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*