Axis Communications: Sisteme de analiză video inteligente pentru detectarea persoanelor și vehiculelor

Sisteme de analiză video inteligente pentru detectarea persoanelor și vehiculelor

Axis Communications a anunțat lansarea aplicației AXIS Object Analytics. Această aplicație de analiză video inteligentă permite detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor în funcție de nevoile de supraveghere. Aplicația este ideală pentru utilizarea în diverse locații, inclusiv pentru clădiri publice, depozite și parcări.  Poate a fi preinstalată pe camerele de rețea Axis compatibile, ceea ce va adăuga valoare fără niciun cost suplimentar.

Aplicația este prevăzută cu o interfață simplă, care permite setarea cu ușurință a unor scenarii personalizate prin selectarea situației declanșatoare, cum ar fi pătrunderea unui obiect într-o anumită zonă sau traversarea de către acesta a unei linii virtuale, și prin selectarea obiectelor care declanșează alarmele: persoane, vehicule sau ambele. Datorită algoritmilor inteligenți, aplicația poate elimina majoritatea surselor care cauzează de obicei alarme false, precum vegetația care se leagănă în bătaia vântului, obiectele mici aflate în mișcare și umbrele care se mișcă rapid pe sol.

Caracteristicile principale includ:

  • Sistem de analiză video edge;
  • Clasificare persoanelor și a vehiculelor;
  • Rulare simultană a mai multor scenarii;
  • Interfață ușor de utilizat;
  • Preinstalare fără costuri suplimentare.

Această aplicație scalabilă de analiză edge analizează înregistrările video pentru a detecta evenimentele direct pe cameră, ceea ce elimină necesitatea utilizării de echipamente de procesare suplimentare și costisitoare. În plus, acest lucru îmbunătățește timpul de procesare a datelor și reduce la minimum lățimea de bandă și spațiul de stocare necesare. Aplicația AXIS Object Analytics oferă flexibilitate deplină, configurarea sa necesitând un efort minim. Aplicația acceptă rularea simultană a mai multor scenarii diferite. De asemenea, se integrează cu sistemul de gestionare a evenimentelor al camerei și cu alte soluții de rețea, după cum este necesar.

Aplicația AXIS Object Analytics este oferită preinstalată în firmware versiunea 10.2 sau ulterioară, fără costuri suplimentare, pe camerele de rețea Axis compatibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*