laptopuri de vanzare

oricine poate sa puna un anunt de genul asta in vitrina si multi o si fac. daca mai adauga adjective precum: “cele ma bune”, “cele mai noi” si afiseaza 3 jucarii, incep deja sa le cada in plasa cumparatorii. Iar in America sunt multe magazine de electronice la colt de strada (vezi downtown Miami).

Un coleg si-a luat in urma cu o luna un Toshiba. Omul era incintat ca a platit numai 500 dolari. Mie mi-ar fi fost rusine cu el… Anyway, dupa citeva ore de folosire, pe ecran a aparut o dunga neagra. Asa ca baiatul s-a dus cu laptopul inapoi. A primit o chitanta si a lasat jucaria sa fie reparata.

Odata la citeva zile se ducea sa verifice si de fiecare data era dus cu vorba. Si tot asa a cheltuit vo 300 dolari pe taxi. Acum nu are nici laptop si a aruncat mai multi bani decit ar face vreodata acel Toshiba.

Stiu ca intimplarea e una prea specifica, sau poate din contra, e prea comuna, dar asta e unul dintre motivele pentru care eu nu cumpar decit de la magazine serioase si, in proportie de 99% online.

Poate e mai bine ca produsele Apple nu sunt vandute de acei indivizi la colt de strada. Ma refer la laptopuri, pentru ca iPod si iPhone au de mult. Si daca nu esti atent primesti o copie chinezeasca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Sal.Ce tine de iPhone original Apple, nu cred ca daca te pricepi sau daca lai tinut vreo data in mina, iti poate cineva baga unul chinez, pt ca cel original se deosebeshte enorm de mult de fleacurile chinezeshti. Dar daca e sa vorbim de laptop cumparat de nushtiu unde atunci ar bine sa mai chibzueshti un pic.

  2. Stii ce ma mira? De ce nu i l-au schimbat sau nu i-au dat banii inapoi? Eu am returnat un laptop pt ca am constatat ca nu era ce-mi trebuie si mi-am luat altul. Treaba a durat 10 minute cred.

  3. ….la cum arata magazinele de electronice in Miami downtown ti-o cam faci cu mana ta sa cumperi de la toti ciudatii aia…..

  4. da asa sunt si prin new york si sunt conduse de indieni, dar chiar daca au preturi “bune” tot nu as cumpara de acolo sunt sceptic, e ceva mai cizelat cum e la noi cu “bisnitarii” dar nu prea imi miroase a bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*