gastronomie traditionala americana

stiu ca nu exista asa ceva, iar daca cineva ar pronunta expresia din titlu te-ai gandi imediat la fast food: cartofi prajiti si hamburgeri. am observat insa o noua tendinta in preferintele culinare ale americanilor.

presupun ca ai auzit cum isi mentin silueta oamenii din statele unite: maninca 3 cheesburgeri, juma de kil de cartofi prajiti si beau o coca-cola light…care nu are decit o calorie. dar asta din alta poveste…

noua tendinta de care vorbeam este renuntatul la mancarea de tip mc donald's si inlocuirea ei cu pizza. lanturi precum domino's, blackjack pizza, papa john's se ridica din ce in ce mai mult. bineinteles ca in reclame pizza e uriasa, plina de salam, cu crusta crocanta (sau fara) si poti sa o iei in oras sau sa o prepari la microundele din bucataria proprietate personala. si in realitate este la fel de buna. si la fel de nasanatoasa ca orice alt hamburger.

alternativele "mai sanatoase" oferite de retaurantele americane sunt fripturile si crevetii (shrimp) serviti sub toate formele imaginabile. aaa si inghetata sau clatitele

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*