redsn0w si Pwnage Tool vin in aroma de Windows si Linux

MuscleNerd vine cu vesti bune: 2 aplicatii pe care le iubim in varianta pentru Mac sau Windows vor fi updatate pentru 3.1.2 si vor fi compatibile cu Windows si Linux.

Redsn0w iti va face viata mai usoara, fie ca esti pe Mac, Linux sau Windows. este o aplicatie care iti re-face un jailbreak, odata ce telefonul a fost jailbreakuit anterior. Pwnage Tool stie sa si creeze un custom firmware, indiferent de sistemul de operare pe care il folosesti.

Sper ca noul redsn0w va rezolva limitarile Blackra1n.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Cele de Linux le astept de ceva vreme.
    Ciudat ca nimeni din lumea Apple/Mac nu le-a portat sau creat un proiect pt portare.

  2. Sunt prea putine pentru a fi bagate in seama…gen ca nu poti sa iti selectezi marimea partitiei bootabile.

  3. Este si cazul. Daca stam si ne gandim ca majoritatea folosesc Windows-ul ca sistem de operare. O aroma o consider sistemul de la Apple. Windows-ul este o necesitate se pare ca.

  4. Ce alte limitări are blackra1n, în afară de faptul că nu poţi reseta iPhone-ul dacă n-ai un pc pe-aproape?

  5. Da, de parca tetheredul e o limitare a blackra1n pe care redsn0w nu o sa o aiba :) Ar fi bine sa fie asa dar pana nu se chinuie cineva sa gaseasca inlocuitor la 24k exploit… nu are cum sa se rezolve tetheredul.

  6. SALUT AM IPHONE 4 de 32 cu 4.0.2 pot sal jailbreakuiesc prima data lam avut de 16gb am reusit sal eliberez dar am focut schimb cu un prieten care ia facut update si asa am ramas cu unul de 32gb e vreo solutie un tutorial eu am cautat si nimi (am telefonul de o luna sunt nou )

1 Trackback / Pingback

  1. Sn0wbreeze – jailbreak si deblocare pentru iPhone 3.1.2 (Windows) | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*