o geanta pentru Time Capsule

calatoresc destul de mult si vreau sa stiu ca atunci cind iau avionul spre US sau Romania, jucariile mele sunt in regula. Daca pentru Laptop sau camera video am gasit imediat genti ideale, cu Time Capsule inca mai caut.

Nici Apple, nici marii lor producatori de accesorii nu fac genti, huse, carcase pentru Time Capsule. Motivul este evident: cine ar umbla cu Time Capsule dupa el atit de mult incit sa aiba nevoie de o husa? EI bine… eu sunt ala.

As putea sa pastrez cutia originala a jucariei si sa o folosesc pentru calatorii, dar e prea voluminoasa si nu pare indeajuns de rezistenta. Mi-a fost sugerata o geanta pentru Mac Mini, dar asta e cam la limita si mi-e ca nu are loc destul.

Si sa-mi tin Time Capsule intr-un rucsac sau o …. sacosa de plastic, parca nu imi vine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Undeva, bine ascunsa intr-un magazin mic la care nu te-ai gandit sa cauti, sta geanta potrvita pt time capsule… Nue facuta pt asta, dar se va potrivi de minune.. keep looking:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*