black friday: scoate cardul de credit!

Nu stii ce e Black Friday? E ziua aia in care cheltuiesti mai mult decit ai fi crezut…

Ultima zi de vineri din Noiembrie aduce cele mai bune reduceri, iar producatorii de electronice se inghesuiesc si ei sa dea lovitura inainte de craciun.

Mai interesante mi se par zvonurile despre oferta Apple pentru 27 noiembrie. pina la 25% reducere la orice? (mai putin iPhone si iPod Shuffle). Greu de crezut, dar cu siguranta deosebit de tentant.

Cum ar fi sa iei un MacBook Pro cu 824 dolari? Daca poza alaturata e adevarata, atunci mai ai doar 10 zile pina cind golesti cardul!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. E valabil doar in USA ? Ca eu sunt in Spania si mi-as lua un laptop mac daca as prinde asa reducere.
    Astept raspuns aici….sau pe mail. Ms

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*