la vanatoare de G1

am plecat azi sa caut magazine t-mobile. vroiam sa pun mina pe G1 si sa-l compar, pentru voi, cu iPhone.

am gasit magazine, dar nu aveau pe nicaieri celebrul (necunoscut) google phone. baietzii sustin ca jucaria vine in magazine pe 22 octombrie. pina atunci vor primi probabil un demo care sa fie butonat de clientii disperati. dar nimic mai mult.

G1 va fi disponibil numai la abonament t-mo la care trebuie sa adaugi obligatoriu pachetul de date. nenea de la magazinu de telefoane NU avea habar nimic despre jucarie. mai multe paream sa stiu eu despre ce are si ce nu are G1.

s-a oferit totusi sa-mi trimita un mail cind primesc demo-ul.

neinteresant. stim deja cite lipsuri are Google android

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*