la mall cu limuzina

daca ma intilneam azi cu oricine dintre prieteni ar fi crezut ca am luat-o razna…

merg la receptia hotelului dimineata si le cer un taxi. tanti aia ma anunta ca vine in 10 minute asa ca ma asez la umbra… aerului conditionat din hol.

trec 15 si taxi-ul nu mai apare. la un moment dat intra un nene mustacios in receptie si intreaba cine a comandat o masina pentru Milenia Mall. apoi ma indruma catre un jeepan negru – genul ala de masina din videoclipurile lui 50cent.

zambesc si ii zic ca eu am cerut un taxi. el insista asa ca ma duc si ma afund in scaunul de piele crem. 2 minute mai tarziu eram pe drum spre Mall. Soferul avea un aparat d-ala de taxat – ca si taxiurile – dar nu l-a pus in functiune si a aruncat in gluma un “nici o grija… nu costa mai mult de 200$”. si asta pt doar 5 kilometri.

am ajuns repede si cu tot confortul cuvenit unei familii de fitze. Milenia Mall e unu dintre mall-urile scumpe din Orlando, Florida… dar chiar si ai se uitau la noi de parca am venit sa cumparam un magazin intreg…

le-a trecut probabil cind au vazut ca ne apucam sa facem poze cu fantanile arteziene de linga intrarea principala.

citeva ore mai tarziu am deslusit misterul: cursa a costat exact ca una obisnuita: 15 dolari. hotelul nostru are insa contract cu o firma de limuzine si aia se obliga sa asigure servicii la preturi asemanatoare taxi-urilor. nu stiu de ce.

dar cu siguranta stiu ca mi-a placut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cand am fost in Bahamas am fost si noi luati cu limuzina de la aeroport si dusi la hotelul Atlantis. Oare are si aeroportul contract cu o firma de limuzine? :)
    p.s. Si eu am crezut faza cu 200 usd! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*