Concurs: 100 dolari in reclama Google Adwords

Update: concursul s-a incheiat si vreau sa va spun ca decizia a fost muult mai greu de luat, decit as fi crezut. 4 slogane au intrat in marea finala. Unul dintre ele a castigat la limita.

Castigatorul este Drey. El a propus: “boio.ro – there’s a post for that”

De data asta avem un concurs inedit. Unul dintre sustinatorii boio.ro – echipa de la dotmatters.com pune la bataie un voucher de 100 dolari in reclama la Google Adwords. Suma nu este mare, dar e suficient sa atraga atentia asupra unui site daca stii sa-i faci reclame interesante.

Si daca tot suntem la capitolul reclama, tema concursului de azi iti scormoneste putin creierul.

Ai 5 zile la dispozitie sa gasesti cel mai interesant slogan sau reclama pentru boio.ro. Cel mai creativ cititor primeste pe 23 mai voucher-ul de 100 dolari la Google Adwords.

Apropo, dotmatters.com sunt cei care gazduiesc boio.ro si imi suporta mie toate toanele si peakurile de trafic.

Un amanunt important: voucherul expira pe 5 iunie. Odata castigat trebuie folosit imediat. El merge doar pe conturi Google Adwords noi (pina la 15 zile).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*