Microsoft isi sufoca propriul copil

Este normal sa faci teste si sa compari ce ai avut inainte, dar nu si cind produsul pe care il ai este cel de pe piata si cel nou nu a aparut inca.

Microsoft Research ne demonstreaza cum arata o cautare dupa comanda vocala cu Bing. Problema este ca ei nu folosesc un produs al concurentei, ci actualul Bing Voice Search (sau cum se cheama el). Si mai si rid cind nu le iese ceva.

Mie asta imi suna a sufocarea propriului copil pentru ca vine al doilea…

“Give a speech recognition demo to a room full of people without embarrassing yourself”. Adica sistemul actual asta face?

Inca o chestie funny este faptul ca ei folosesc sintagma “Connecting the Dots” pentru conferinta interna.

Ideea a aparut intr-un speech al lui Steve Jobs, in 2005.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sintagma nu e inventie Steve Jobs, e des folosita, uite o cautare google pentru postari mai vechi de 2004 (asadar pre-discursul lui Jobs): http://goo.gl/AHJT2.
    Se refera (sintagma) la jocurile alea pe care le-am jucat si noi: o pagina care nu iti spune nimic, plina cu punctulete, se transforma intr-un desen foarte reusit daca unesti punctele potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*