la multi ani, iPhone

in urma cu un an, pe vremea asta primii americani nebuni care au stat o noapte intreaga la cozi, puneau mina pe un iPhone. acum peste 6 milioane de oameni au in mina cite unul si toti se bucura de el.

iPhone a devenit mai popular si mai la moda decit ar fi crezut cineva ciar si in Romania. iar boio.ro, pe vremea aia – acum mai user-friendly-ul boio.ro a devenit principala sursa de informatii legate de iPhone din tara noastra.

primul an cu iPhone a fost caracterizat de dezamagirea lipsei anumitor functii, de asteptarea unei solutii pentru deblocare si de micile surprize ale versiunilor de firmware.

apropo, daca nu stiai deja, prima mentiune despre iPhone pe boio.ro a fost pe 8 ianuarie 2007, intr-un post despre… microsoft, bill gates si CES. urmata la doar citeva zile de una in care spuneam ca baietzii de la Cisco dau in judecata apple pentru marca iPhone.

de atunci, pe boio.ro au aparut peste 350 de posturi sau referiri la iPhone. va mai aduceti aminte de .. acum celebrul “iPhone hands-on video” de la “boio video report“. a fost primul test/review sau cum vrei sa-i zici tu facut de un roman si publicat in limba romana.

restul e .. istorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. sa iti spunem felicitari si La Multi Ani!!!
    Pentru noi, cei din Ro esti o sursa de informatie pretioasa pentru utilizatorii iPhone.
    Tine-o tot asa !

  2. azi a aparut prima aplicatie IM Agile Messenger care suporta si conturile Yahoo. Am instalat-o acum si e foarte ok. Dar nu poti trimite mesaje off line, poti face poze cu iphonul si sa le trimiti. Ps: la multi ani iPhone (cel mai bun telefon din lomee :)) )

  3. eu tot am cautat pe google si gaseam doar web apllications ( meboo…) nu am auzit de fring, acum am vazut ca este in installer. Am sa incerc sa pun si aplicatia asta sa vad care sunt diferentele

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*