un nou record

stiu ca atunci cind vor vedea acest post, anumite persoane imi vor zice ca am luat-o razna…

am stat azi 11 ore non stop pe net. 11 ore in care am citit, am scris, m-am enervat cu wordpress, am lucrat putin mai mult decit de obicei cu php si css si … nu am mancat deloc.

aaa, si m-am distrat cu fraierii…

nu ma simt obosit dar stiu ca maine o sa fiu rupt. e ora 1 noaptea in florida si e cazu sa maninc, sa imi mai termin cite ceva din treburile pe ziua de azi si sa dorm.

deh… lansarile cer efort. si am cam intrat in linie dreapta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. sal baietzi
    voi nu sunteti sanatosi !!!
    11 ore???
    20 ore???
    dar las ca e cu un scop ….romanul a fost din totdeauna muncitor:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*