iPhone 113: rezolvarea problemelor cu numerele de telefon

ce titulu najpa. lung si najpa. da e bun pt toti cei care cauta pe google. e bine sa stie ca pe boio.ro gasesc solutii pentru probleme legate de iPhone.

solutia de fata mi-a fost sugerata de un cititor si anume Brike. asta pt ca am fost plecat departe de internet si nu am avut timp sa caut chiar eu…

e simplu si pare sa functioneze. ai nevoie de wifi sau edge pentru a accesa installer-ul si de BSD subsyste deja instalat. tine minte ca e o solutie pentru iPhone 1.1.3.

1. instaleaza iclarified la surse, daca nu o ai deja: sources -> add -> pui acolo “installer.iclarified.com” (fara ghilimele) -> done.

2. mergi pe install a categoria iClarified. acolo vei gai AppSupport Patch (1.1.3).

3. da un restart la telefon si totul ar trebui sa mearga fara probleme.

aceasta solutie e potrivita pentru cei care si-au deblocat iPhone 1.1.3 pe calea Ziphone. ea trebuie sa rezolve problemele legate de numerele din agenda care nu sunt cunoscute sau problemele legate de identificarea celui care ti-a trimis un sms.

suna intortocheat, dar dupa aproape 7 ore de drum de la predeal la constanta e de inteles, nu? : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

 1. dupa upgradeul la 2.0 a revenit problema cu sms-ul… cand scriu imi apar cuvintele in engleza si le inlocuieste!

  cum fac?

  merci

 2. cand scriu un sms incepe sa-mi adauge litere in plus la acel cuvant pe care eu stau sa il scriu,asta fara sa ating eu touch-ul,si alta problema cand sun/sunt sunat,mi se blocheaza automat ecranul ca si cum as vrea eu sa il blochez si nu mai am acces la display si date din telefon deoarece ecranul este tot timpul blocat si negru,sa fie ceva de la senzorul de detecteaza lumina? merci

 3. am un ipones 3g de 16gi nenorociu iam dat sa stearga totu si de atuncea so blocat ami apare primadata bateria ca se ancarca dupa aia ami apare maru si dupa aia ami apare cercu cum ca ar da sa porneasca si asa ramane apris ce sa ai fac majuta si pe mine cineva??????

 4. salut.am si eu un i phone de 8gb si mi sa tot intrerupe convorbibrile dupa 1 min mi sa blocheaza si nu mai pot vb!ma poate ajuta cineva?ast rasp

 5. buna!! Amm si eu o problema cu Home Buttonul . Uneori merge ,uneori nu. Tre sa dau dublu click pe el sa ma intoarca la meniu, dar nu merge. ce problema are?

 6. si inca o problema: nu pot sa vad contactele si sms-urile de pe sim. doar ce a ramas in telefon de la fostul proprietar.
  La contacte nu merge: settingd->mail->contacts->import contacts…pentru ca in mail nu am optiunea contacts :(

  ma ajutati???

 7. iphone 3g. in agenda imi arata prenume si nume..si am agenda varza acum.. cum pot sa fac sa imi arate nume prenume?

 8. am gasit configurari>mail> si undeva jos e “contacte”-ordine sortare -ordine afisare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*