Zen X-fi: iPod Killer

producatorii de telefoane au inteles ca nu prea se pot bate cu apple si nu prea le iese faza cu iPhone killer. in schimb cei cu mp3 playerele inca mai spera…

creative, baietzii care sunt considerati unul dintre cei mai mari competitori ai apple cind vine vorba de mp3 playere vine cu o jucarie noua care vrea sa schimbe putin jocul: calitate audio mult mai buna, messenger integrat, wifi si altele.

Zen X-fi de la Creative a aparut la nivel de zvon (si a fost confirmat de creative tot astazi) dar informatiile despre el sunt destul de tentante: card sd, wireless streaming si multe altele.

nici nu arata rau, chiar daca si baietzii de la creative au dat in boala iPhone design…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*