Kin, Zune, Windows Phone 7

Microsoft are o strategie legata de piata mobila tare ciudata. Au investit tzashpe milioane in Kin si l-au omorit brusc. Astazi ziarele vorbesc despre faptul ca Zune a fost tras pe linie moarta, de asemenea. Interesant mi se pare si faptul ca am tinut un Zune sau un Kin in mana in magazin, dar nu am vazut niciodata pe cineva care sa le foloseasca in viata de zi cu zi.

Windows Phone 7 trebuia sa aiba un mare update pina astazi. Numai ca update-ul se lasa intarziat.

Nici nu mai trebuie sa aduc aminte de tabletele bazate pe Windows 7 care urmau sa faca ravagii, dar pe care nu le baga nimeni in seama (cum ar fi HP Slate).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Probabil după acel update vor avea și ei cozi interminabile si peste 1 milion de tablete vândute ca Apple într-un week-end… :))

  2. windows este in cadere libera de manuta cu Nokia, apple prin noile segmente de piata( telefon,tableta,) atrage atentia asupra produselor apple in general( macbook-uri, mac mini) care nu erau atat de accesibile ca si pret, dar calitatea superioare a materialelor -duce la crestere vanzariilor si de alte produse apple, ex meu: iphone 3g urmat de ipod , apoi ipod nano6gen, si acum ipad2-acesta in asteptare…. normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*