HP Slate a fost lansat. Asa, si?

855 dolari pentru un Tablet care ruleaza Windows 7?

HP Slate a fost lansat azi si arata exact asa cum stiam deja. Vine cu un procesor Intel Atom de 1.86GHz, 2GB Ram si 64GB. Ecranul de 8.9 inch (cam trei sferturi din iPad) merge bine cu un Stylus.

Mda, stiu, welcome to 2002. Nu ma pronunt pina o testez, dar tare as fi curios sa vad cit tine bateria.

M-am jucat cu un laptop HP care avea touch screen si Windows 7 si este genul de device cu care nu vreau sa am de a face.

Filmul de prezentare al HP Slate vrea sa ne arate ca e destinat oamenilor de afaceri, doctorilor, chelnerilor si agentilor de asigurare. Care mai au si stick-uri USB de date din anii 2005.

Nu inteleg de ce HP nu foloseste WebOS, macar?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Un singur lucru imi place si cred ca ar fi util si pe iPad: compatibilitatea cu un stylus. Mi-ar placea sa pot sa-l folosesc pentru notite de mana fara sa ma deranjez cu tastatura.

  Oricum, decat sa-l iau pe asta, mai bine astept sa adauge Apple chestia asta.

 2. @vlad..poti astepta mult si bine…Apple nu va introduce niciodata un stylus…cel putin nu cat timp e Steve acolo :)

 3. Mai pun 150$ si-mi iau noul MacBook Air…pe asa ceva in orice caz nu as da banii…
  Eu zic ca maxim 400$ e valoarea reala a acestui table…

 4. Cu se mai poate edita un fisier Word/Excel pe Iphone, fara a apela la Google Docs? Se poate salva un atasament dintr-un email pe iPhone(local)? Merci

 5. nu prea se poate face comparatie intre asta si ipad.. sunt categorii diferite.. asta se poate numi pc tablet.. sau internet sau cum mai vreti voi.. in vreme ce ipad este un ipod mai mare. filmul arata exact ce se poate face cu hp slate si cam tot ce prezinta, ipad nu prea poate face..

 6. N-am inteles de ce rad aia ca prostii dupa ce au rezolvat cu rezervarea la restaurant! Min 1:27

1 Trackback / Pingback

 1. Kin, Zune, Windows Phone 7 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*