iResizer: redimensioneaza pozele inteligent

De multe ori m-am lovit de problema asta pe blog si sunt convins ca nu sunt sigurul: am o imagine buna care este prea lata. Daca o crop-uiesc se duce ce e mai interesant in ea, daca o fac mai mica proportional – nu se vede bine.

iResizer – o aplicatie pentru Mac rezolva problema asta foarte elegant. iResizer stie sa iti faca imaginea mai ingusta, dar pastreaza elementele esentiale (oameni, animale, cladiri) la dimensiunile lor normale.

iResizer este foarte simplu de folosit: marchezi cu verde persoanele pe care vrei sa le pastrezi in poza si apoi apesi butonul “resize”. Daca vrei sa si scoti anumite elemente din poza in timpul modificarilor, trebuie doar sa le marchezi cu rosu. Clipul de mai jos ilustreaza folosirea aplicatiei in Windows, dar pe Mac este la fel de usor de lucrat cu ea.

iResizer pentru Mac costa 40 dolari, dar boio.ro pune la bataie 3 Licente pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iResizer pentru Mac http://t.co/jVkQ2ij pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Daca nu vrei sa astepti pina la tragerea la sorti, poti sa beneficiezi de o Super-oferta speciala. In urmatoarele doua saptamani, poti sa cumperi iResizer la jumatate de pret folosind codul “SAVEHALF” pe iResizer.com.

Castigatorii sunt: mihai2483, Simona si Andrei Gherghe. Ii astept pina pe 21 martie cu un email pentru revendicarea S/N.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de marti dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*