Samsung Galaxy Tab 10.1

Nuuu, nici nu seamana cu prima generatie iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Au talent la asta , dar reusesc sa faca si vanzari surprinzator de mari. Galazy S era identic 3GS, SII seamana cu Iphone4 si tot asa…

 2. De parca apple nu se inspira de la altii(husa de ipad 2 e copiata dupa tocul de la blackberry,personal hotspot de la android)

 3. Parerile is impartite, insa mie unu imi place la nebunie androidu, fapt pt care l-am pus si pe itouch-ul meu. Tab inca nu am dar samsungu da clasa cu amoledul sau. Si are un plus si la faptu ca androidu fiind de la google, se bucura din plin de toate utilitarele google. Bravo google pt android, bravo samsung ca a ales android!!!!

 4. Probabil e singura tableta ce pare a face un pic de concurență iPadului….dar….să vedem în ce an va vinde Samsung peste 1 milion de tablete într-un week-end și va face cozi de mii de oameni la magazine, cum a făcut Apple… ;)

 5. Cam greu sa fii original cand o tableta inseamna un dreptunghi cu un ecran cu touchscreen. Daca asta inseamna ca seamana cu ipad, DA, seamana.

  Ce difera ? Nu are butonul de home, spatele e complet diferit, are un OS adevarat (honeycomb), are usb 2.0, are card SD, are ecran amoled.

  Cum arata tableta ideala pentru mine ? Un iPad2 cu honeycomb si aplicatiile disponibile in appstore :)

 6. Hmmm… Dincolo de originalitate (unde, intr-adevar, exista limitari) si de constructia care pare destul de ingrijita, ar fi citeva observatii:
  1. in putinele imagini care prezinta tableta in exterior, ziua, ecranul pare a fi destul de greu de citit;
  2. degetele crispate ale utilizatorilor mi-au adus aminte de ale mele, de pe vremea cind foloseam un HTC cu Win Mobile – exista vreo problema daca nu apesi chiar FOARTE precis?!?! Ca la iPhone, de exemplu, nu exista :);
  3. nu voi putea fi in veci convins sa folosesc o chestie de genul (fie ea si super-iPad enspe, ca sa nu zica nimeni ca am ceva cu Samsung) pe post de aparat foto sau de filmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*