Kensington BungeeAir pentru uituci

O jucarie de genul asta era ideala pentru cei care au pierdut un iPhone 4. Kensington BungeeAir te ajuta sa nu iti uiti telefonul si sa-ti asesti cheile, la nevoie.

Carcasa care iti ofera 4 ore suplimentare de convorbiri si costa 100 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mi se pare o chestie chiar pentru uituci, insa e la fel ca acel avion comandat prin iPhone – interesant, chiar ti-ar place sa il ai, insa prea scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*