Apple iti arata cum sa-ti desenezi aplicatia pentru iOS 7

Imi place sa cred ca “UI Design Dos and Don’t” este o pagina care va avea o valoare adevarata abia dupa iOS 7.1. Zic asta pentru ca Apple a dat-o in bara cu anumite elemente din iOS.

Atunci cind faci un sistem de operare care merge excelent pe iPhone 5s, dar foarte prost pe un iPhone 4, sau cind pui o functie in sistemul de operare dar il lasi pe user sa dezactiveze Motion si sa-l faca mai usor de “citit”prin activarea de Bold system-wide si “Increase Contrast”, eu zic ca fie nu esti hotarat, fie mai ai de lucru la sistemul de operare.

Pagina in cauza din sectiunea de developeri Apple face referire la 4 mari sectiuni: Interactivity, Readability (si aici Apple mai are de lucru), Graphics si Clarity. Ok, si la asta ultima mai au ceva probleme.

Daca esti developer, dau daca pur si simplu iti place sa inveti mai mult despre iOS si despre deciziile luate de Apple, iti recomand sa citesti pagina in cauza.

Iar daca ai cont de developer, poti sa vezi si niste video foarte bune pe aceleasi teme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*