Concurs: Petrix Arcade – tetris cu pui de catei

Tetrisul ti se pare prea banal? Petrix te ajuta sa scapi de banalitate cu o varianta… “umanitara”. Jocul e simplu: joci tetris si salvezi niste catelusi. Video de mai jos spune totul.

boio.ro pune la bataie 3 coduri cadou pentru 3 cititori iubitori de animale.

Castiga primii 3 cititori care posteaza pe twitter mesajul:

“Animalul meu de companie [poti sa pui si numele lui] concureaza pentru Petrix Arcade pe boio.ro http://is.gd/emhER @boioglu”

Apoi pune pe net o poza cu animalul de casa (personal) si da linkul de la tweet si de la poza cu Pet-ul in comentarii. Nu conteaza daca ai in casa iguane sau pisoi.

Pe locuri, fiti gata….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*