Instagram 2.0 – update nu inseamna neaparat imbunatatit

Una dintre aplicatiile mele preferate pentru iPhone a ajuns de astazi la versiunea 2.0. (Ma gasesti cu user name-ul @boioglu pe Instagram.)

Noul design nu este radical diferit fata de cel vechi. De altfel singurul meniu schimbat radical este cel de aplicare a efectelor si filtrelor.

Partea buna este ca filtrele sunt aplicate instantaneu. Nu ma refer la pozele deja luate. Chiar poti sa vezi cum arata un cadru cu toate filtrele inainte sa iei poza. Asta iti va face alegerea mult mai usoara. Problemele apar atunci cind vezi ca lista cu filtre nu se mai termina. Well, se termina, dar dupa un anumit moment se repeta, ca un carusel. Povestea asta mi se pare confuza.

Developerii au ales sa renunte la imaginea cu “tenesii” si sa puna un copac in locul lor. Avem 4 filtre noi si versiunea 2.0 te lasa sa activezi/dezactivezi ramele pentru imagini.

Chiar daca nu imi plac citeva detalii ale update-ului, sunt convins ca voi folosi Instagram la fel de mult. Apropo, daca nu ai Instagram poti sa-mi vezi Instagramele pe Flickr sau Tumblr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am scos si eu 2.0 astazi seara. Pacat ca lipseste gotham, pacat de early bird care pare mult mai soft. La mine pe un 3gs 4.2.1 parca se misca mai greu partea de facut poza, intrare – iesire din meniul Share. O chestie in minus e ca nu poti salva o anumita poza cu un anumit filtru daca nu uploadezi direct la ei. Pana acum acest lucru mergea. Intradevar e confuz caruselul cu filtre.
    Astept viitoarele update-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*