hacker sau gamer?

am fost in vizita la niste prieteni, si copilu avea guitar hero. niciodata nu m-am simtit atras de jocuri pe calculator. tocmai de aia, pc-ul meu nu a avut niciodata niciun solitaire.

acum, in era wii, ps3, psp sau xbox nu ma simt deloc atras de ele. stiu ca unele dintre ele sunt chiar bine facute, dar tot degeaba. nu sunt un gamer.

ma gandeam daca sunt cumva prea batrin pentru asta. si raspunsul este NU. nu ma simt prea batrin si cu siguranta nu sunt. doar ca genul meu de “joc” e cu totul altul. prefer sa fac performanta in a gasi raspunsuri la o intrebare, prefer sa incerc sa caut solutii la probleme. nu, nu la matematica aia clasica ma refeream, ci de exemplu la hackerit ceva.

nu sparg site-uri, dar imi place sa deblochez un telefon sau fac troubleshooting la un PC, sau sa rezolv o problema legata de un receiver de satelit.

is it just me?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. It’s not just you..Zilele trecute am fost rugat de o ruda sa-i instalez un joc pe pc pentru fetita…. Am dat o fuga pana acolo sperand ca in 30 minute scap….Din pacate nu a fost asa, deoarece am gasit un sistem de operare facut praf,pe un pc destul de vechi, cu peste 100 de jocuri, joculete si tot felul de prostii instalate… Dupa vreo doua ore si ceva de curatat si pus lucrurile la punct, am instalat si jocul, dar cand am fost rugat sa-l joc putin si sa le arat ce si cum, am refuzat politicos…pentru simplul fapt ca niciodata nu am avut rabdare pentru asa ceva….dar, exact cum spui si tu, daca e vb. de deblocat un telefon, de hackerit ceva, de truobleshooting, sunt cel mai fericit…

    P.S. Felicitari pentru acest blog pe care , de vreo doua luni de cand l-am descoperit, il citesc aproape zilnic si din care am aflat multe lucruri interesante…So, keep up the good work…:)

  2. @bogdan: multumesc de aprecieri.

    cu pc-urile la fel sunt si eu. ma maninca mana sa ma apuc de curatat acolo unde vad ca proprietarul nu isi bate capul sa aiba grija de el :)

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. nici macar iphone… | boio.ro
  2. Jocuri pentru Mac (cititorii au cuvantul) | boio.ro
  3. Nu mai e un joc… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*