Jailbreakme.com – Jailbreak pentru orice device

Hai, fie, inca un cadou de ziua mea… :)

Comex (pustiul de 18 ani care a uimit lumea cu “Spirit”) are acum o jucarie noua pentru tine.

JailbreakMe 2.0 merge direct pe device. Nu ai nevoie de computer pentru a-l folosi si este valabil cu orice iDevice. Nu conteaza daca ai iPhone, iPod Touch sau iPad cu orice versiune de firmware de la 4.0 in sus (pentru iPhone. Dar fara versiunile Beta de 4.1) si 3.2 pentru iPad.

Device-ul tau trebuie sa fie activat. Intri apoi AICI si atingi butonul “Slide to Jailbreak”.

Daca nu merge, incearca din nou peste juma de ora. Serverul este probabil bombardat de cereri.

Am incercat si eu jailbreakme.com chiar daca nu aveam nevoie de un iPhone jailbreakuit. Site-ul s-a incarcat imediat si jailbreak-ul propriu-zis a durat 2-3 minute. Imaginea de mai jos este ecranul de final de jailbreak.

Apoi am intrat in Cydia si am inceput sa folosesc telefonul. Fara Restart, fara probleme. Cu ocazia asta am salvat si SHSH-ul de 4.0 pentru orice eventualitate.

Cu ocazia asta am obervat si ca Installous lucreaza in background, dar Cydia nu vrea.

Ai reusit? Lasa doua vorbe mai jos, in comentarii.

20 Comments

 1. @adrian boioglu: Nu stiam daca dupa reset si backup mai era jb-uit(desi disparuse cydia si merge functia de tel). Intrebam de restore pt a fii sigur ca ramane “curat” pana se rezolva ceva cu 4.1 si pt a folosi functia de telefon.(repet:desi mergea functia de telefon)

  Da,sigur este 4.1 (nu 4.0.1)

 2. Deci eu mor knd apare jailbrakeme 4.1????????? Nu pof face. Nimic dar nimic cu ipodu meu momentan k am cea mai noua versiune am facuto din gresealaa :((((((

 3. IPhone 4 JailbreakMe 4.2.1 disponibil dar cu risc ! Daca ramai fara baterie sau inchizi IPhone se blocheaza

 4. Salut ! Am un 3G 8GB, descarc din Installous aplicatii dar nu mi le pune pe ecran in schimb cele din appstore fara probleme. Am incercat sa reinstalez Installous dar nimic. Banuiesc ca si-a creat un folder invizibil. astept solutia, merci !

 5. nu pai porneste iphone4 lam actualizat si a ramas marul pe ecran si nimic altceva nu stiu ca sa fac va rog ajutatima

 6. am un 3gs cumparat de la orange. am facut update si am instalat 4.3.1 si nu pot sa-mi reinstalez cydia. nu se mai poate la aceasta versiune de soft? exista alternativa ?
  multumesc

 7. pt xfile : vezi in installous in downloads , nu e de ajuns sa il download-ezi , iti spune acolo ca e dat jos , ii dai click pe el si il instalezeaza , si ti-l pune ca appstore inal 2-lea homescreen.

 8. Eu am un 3GS căruia i-am făcut reset in modul dfu, si acum am versiunea de soft 4.3.3 Am vre-o șansa sa ii fac jailbreak drect de pe device?

 9. sal am si eu un iphone 3g si iam dat restore iam pus un firmore 4.1 si cind sai dau instal cidia nu vrea sami apara jeilbrecu ce sai fac mam saturat :(( ajutatima va rog

 10. iti multumesc foarte mult adrian mai ajutat si lam facut akm la iphne am softu 4.2.1 si merge bine iti mooltumesc mooolt.dar cu deblocarea trebue sa scot programa ultrasn0w de pe cidia ca sa mearga ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*