Un an fara Steve Jobs

Apple a crescut in ultimul an asa de frumos, incit si lui Steve Jobs i-ar fi placut. Si nu ma refer doar la faptul ca actiunile lor sunt cele mai valoroase, sau la faptul ca brandul Apple este al doilea cel mai valoros din lume, ci la produsele lansate.

Avem un MacBook Pro cu Retina display, iPhone 5, Retina iPad si alte produse de top.

Apple a postat astazi pe prima pagina un video in memoria lui Steve.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Crezi ca Tim Cook se va ridica la nivelul lui Steve Jobs in ceea ce priveste creativitatea? Eu unul ma indoiesc…. Unde vezi Apple peste 5 ani?

  2. @serbanra: Tim Cook nu trebuie sa se ridice la nivelul lui Steve Jobs in privinta creativitatii. El trebuie sa se ridice la nivelul lui Jobs la nivelul managementului si al atragerii (pastrarii) de talente. Pina acum face asta bine.

  3. Apple va conduce multi ani tehnologia, imi place strategia lor, scot produse cu “erori” dar toti isi doresc produsele lor.

    O sa devina si Map Revolutionar intr-o zi :-) e fain sa arete prin marketing-ul lor k nu mai sunt asa de “buni” altcumva nu te poti ascunde de concurenta.

    Daca Tim Cook era cu Steve impreuna, stie Steve de ce la lasat pe Tim :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*