Jailbreak pentru iPhone 4S cu 5.0.1

Mai este putin pina cind solutia de Jailbreak pentru iPhone 4S cu iOS 5.0.1 apare pe piata. Un prim demo facut de hackerul pod2g a aparut pe net.

Un astfel de Jailbreak, care este bun pentru A5 s-ar putea aplica si la iPad 2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Buna. Am un Iphone 3GS, l-am decodat in america si a functionat si aici in romania. l-am conectat la itunes si mi-a aparut o chestie sa updatez ceva cu os…nush exact ce inseamna ca nu ma pricep, am facut acel lucru iar acum pe ecranul telefonului imi arata doar un fir care indica sa il conectez la itunes insa nu imi detecteaza nik itunes. nu stiu ce pot face sa revina la normal cum era inaintel. am platit o gramada de bani pt deblocdarea lui iar acum nu pot sa cred k l-am blocat din nou. credeti ca ma puteti ajuta? mentionez ca nu ma pricep foarte tare, multumesc frumos! Cristina

  2. sault ! am decodat azi un 3gs cumparat de la orange (bloacat in orage) cand am vrut sa fac update la 5.01 itunes mi-a dat eroare . in cele din urma am instalat 4.1 insa acum nu imi citeste cartela de orange? si telefonul l-am activat cu jailbreak. dece nu imi citeste cartela oare? de altfel nu imi apare cariera in meniu ci doar mod avion si wi-fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*