Concurs Fulger – Feed the Rat

Am mai discutat despre Feed the Rat – un joc facut de doi developeri romani. La vremea respectiva era primul lor joc din AppStore. Acum ei au recidivat (Failiens e deja in AppStore), dar au si updatat super joculetul tau de week-end.

Feed the Rat e un joc simplu de jucat, la prima vedere. Soricelul comanda branza si tu o livrezi. Daca dureaza mai mult de 5 secunde ai pierdut nivelul si trebuie sa o iei de la capat.

In versiunea 2.0, Feed the Rat vie cu o lume noua si 16 niveluri care te pun la munca si multe alte noutati.

boio.ro pune la bataie 13 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Feed the Rat pe boio.ro http://is.gd/a0WJPf”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 13 comentarii valide castiga automat cite un promo-code.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*