Pe cine sa crezi? Twitter sau Mac App Store

Mac App Store a avut tot felul de ciudatenii inca de la instalare. In seara asta mi-a oferit un update pentru Twitter for Mac. Numai ca imi spune ca a fost “Released on January 19” si e si versiunea 2.0.2 pe care eu o am deja instalata.

click pentru detalii

Oare a luat-o Mac App Store razna sau Twitter a gresit cu numaratoarea versiunilor? Oricum ar fi, de ce nu am vazut update-ul ala timp de 2 luni si jumatate si apare abia acum?

Partea mai ciudata este ca dupa ce am facut Update, am restartat Twitter si mi-a aparut update-ul din nou in Mac App Store.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. saliu, si eu am patit ca tine :)…nu am reusit sa scap de udapte-ul la twitter din mac appstore….am versiunea 2.0.2 instalata…dar am si update disponibil la twitter 2.0.2 din 19 ian 2011 :))…cum scapam de duda asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*