Islands of Adventure – Orlando Florida

– vezi mai jos galeria foto

a treia zi de aventuri a fost prima in care am simtit cu adevarat aventura. era si normal: am petrecut-o pe "Islands of Adventure".

parcul face parte din Universal Studios si e tot in Orlando, Florida. Ca sa ajungi pe Insula ai de trect un pod inconjurat de apa (well, doh) si de verdeata. privelistea e foarte linistitoare. ultima de genul asta…

dupa ce treci podul esti intimpinat de Roller-coasterul "Hulk" – chestia aia cu trenuletzu care te da peste cap de nu mai stii unde te afli. l-am evitat. toata insula e plina de personaje din benzi desenate si in special super-eroi (atit desenati, 3D sau actori imbracati in costume) ai roller-coastere pe apa, in aer (gen telescan) si din alea ametitoare care zboara de pe pamint, pe sub poduri, in aer etc…

daca nu esti pasionat de trenuletze si curse ametitoare ai un foarte interesant muzeu al dinozaurilor, filme – jocuri 3D, restaurante, magazine de suveniruri si tot ceea ce iti poti dori intr-un parc de distractii…

dupa cum am mai zis, intrarea a costat 99$ + taxe/persoana pentru 3 parcuri (Universal Studios, Islands of Adventure si Wet’n Wild). odata intrat poti sa te urci in orice roller-coaster gratuit. daca vrei sa ai prioritate, platesti 50$ in plus, dar salevzi pina la 45 minute la fiecare show, "trenuletz" sau alte atractii. asa ca poate sa merite…

mancarea e de tip fast food. gasesti dulciuri la greu, popcorn si racoritoare. preturile sunt putin mai mari decit cele normale dar OK: un cheeseburger cu cartofi prajiti si un suc nu depaseste 10$. daca vrei, poti sa cumperi un pahar mare (suvenir) de plastic plin cu suc. e vo 7 dolari dar poti sa-l umpli apoi timp de 3 zile cu racoritoare pentru numai citiva centi.

las pozele sa vorbeasca mai departe. nu ai sa vezi foarte multe de la show-uri  sau "atractiile" parcului pentru ca mai peste tot ci se cere sa nu filmezi sau sa fotografiezi. am si filmat la greu, dar rezultatul o sa-l vedeti cind ajung acasa si am timp sa de editat.

care dintre poze iti place? lasa un comentariu mai jos!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*