wtf of the day – Microsoft Songsmith

o aplicatie care iti face coloana sonora pentru orice cinti tu. sa vezi acum manele pe banda rulanta…

pentru “muzicienii de renume” – programul e aici


mi se pare mie, sau laptopul ala de la inceput e un MacBook pro din generatia veche?

update: dap, e un MacBook Pro cu procesor Intel, care ruleaza Vista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. “Microsoft, huh? So it’s pretty easy to use” :))

    Si de pe site: “you can purchase Songsmith for $29.95 (in the U.S.) or 29 euros (in the EU)”

  2. :P … mama … avem aceleasi idei? … si io am postat azi … da’ cred ca ii diferenta de minute :P … poate utilizam aceleasi surse :P

    La subiect … o mare porcarie … complet aiurea … si cand vezi cate butoane si drop-down menu-uri are … iti vine rau … na … foloseste-l daca te descurci … cred ca asta ii deviza Microsoft: cat mai complicat sa mai si ceara ajutor :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*