Un AppStore Wish List mai dinamic?

Hai ca se poate, Apple!

Adaug ocazional aplicatii in Wish List si din cind in cind le mai cumpar cind simt ca am nevoie de ele.

Din pacate, Apple a cam neglijat aspectul unui Wish List bun. Din punctul meu de vedere, unul bun trebuie sa faca anumite lucruri:

1. Sa poata fi share-uit. E dificil sa fac screenshot-uri cu ce am in Wish List si sa le trimit cunoscutilor care vor sa-mi faca un cadou.

Dar daca am cumparat sau primit deja o aplicatie si ea nu mai e valabila maine? Pagina unica share-uibila trebuie sa se updateze atunci cind o aplicatie intra sau iese de pe Wish List.

2. Sa se updateze automat.

Mi se pare greu de crezut ca atunci cind ai o aplicatie pe Wish list si o cumperi ea nu dispare automat. Si totusi se intimpla exact asa.

3. Sa ma anunte cind anumite aplicatii au oferte speciale sau perioade de reduceri.

Am nimerit in urma cu o luna-doua o reducere la Poster, din pura intimplare. Dar sunt convins ca anumite aplicatii

4. Aplicatiile sa poata fi ordonate manual.

In momentul de fata poti sa le ordonezi dupa Date added, Title, Most Popular si Release Date.

5. Sa fie accesibile de pe orice device.

Nu le vad decit de pe iTunes pe computer. E chiar asa de greu?

6. Unde este Wish List-ul pentru aplicatii de OS X?

Vreau sa am si acolo aplicatii puse bine, pentru o zi cu soare. Unde e unitatea aia din interfete?

Apropo, poza de mai sus este chiar Wish List-ul meu actual. Asta in cazul in care vrei sa-mi faci un cadou. Eventual intrebi…. ca sa nu primesc aceeasi aplicatie de doua ori :)

Am pe Wish List: MarkdownNote, Dialvetica Contacts, WriteUp, Book Creator for iPad, Notesy for Dropbox, Notely, Pastebot, DropVox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*