vacanta in Miami: placerea de a lucra online

am, poate, sute de experiente provocate intr-un fel sau altul de net. ultima dintre ele mi-a facut placere sa o … traiesc.

se da o situatie simpla: 2 persoane care nu au iesit niciodata din Romania trebuie sa ajunga in Miami, in vacanta. in urma cu vo 3 luni am mai povestit cum am cumparat biletele de avion Bucuresti – Miami online si cit de ieftine le-am gasit.

la 3 saptamani de la vizita anuntata trebuia sa faco rezervare la hotel pentru o noapte. asa ca am inceput sa caut. google mi-a dat 3 site-uri bune si am inceput sa scotocesc dupa hoteluri. aveam nevoie sa fie in Downtown Miami, pe o raza de maxim 2 mile. am gasit 5 si le-am ordonat in functie de pret si le-am comparat conditiile de cazare.

pina la urma am ales Hotel Continental (vo 2 stele americanesti – adica destul de bun). Pretul pentru o noapte este de 69 dolari + taxe. acceptabil. am cumparat o camera pe net.

dupa aia trebuie sa-i explici omului care nu a mai ajuns pe taramuri americane cum ajunge si cum arata Hotelul. Nimic mai simplu: Google Maps are street-view pentru centrul Miami-ului asa ca am luat-o pe drumul virtual si le-am aratat viitorilor turisti unde se vor caza. mai e nevoie sa zic ca vederea spre Ocean si spre Miami marina/Bayside este superba? la banii aia nu iei nici o banca in parcul de vizavi… : )

tot pe google maps am gasit adresa exacta, numerele de telefon si informatiile despre traseul de la aeroport la Hotel. spre deosebire de alte hoteluri, baietzii nu ofera transport gratuit de la aeroport. asa ca mai avem o tema: cit costa un taxi de la aeroport pina in downtown. maxim 25 dolari! deh.. e drumu lung – 6 mile. ca sa vada omu care coboara din avion cu ce are de-a face am gasit repede si niste poze cu taxiurile “de firma” din Miami – alea galbene…

astazi am avut insa dimineata libera si mi-am facut drum spre downtown.

– surpriza 1: hotelul in cauza nu inchiriaza camere decit cu rezervare prealabila, prin telefon (sau net).

– surpriza 2: camera e cu 20$ mai mult daca o comanzi de la ei. deci tot netul sa online-ul sa traiasca.

concluzia e simpla:

  • 2 bilete de avion Bucuresti Miami: 1300$
  • taxi-ul de la aeroport la hotel: 25$
  • o noapte in centrul orasului: 79$
  • vederea la ocean: gratis
  • placerea de a le comanda pe toate online in numai 3 minute: priceless

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. 2 bilete? 1300$??? Pai eu am venit in iunie si am dat 1080 euro pe un bilet :(( (buc-miami)!!! Dar al meu e dus-intors… macar spune-mi ca ale voastre erau doar dus :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*