iPhone V3

oare asta sa fie numele final al noului iPhone? simplu si usor de tinut minte: V vine, evident, de la versiunea a 3-a.

asta daca nu ii spunem iPhone Video. mai sunt si altii care cred asta.

Inventarul unui vanzator european a fost deja pregatit cu noile modele. Screen-shot-ul alaturat ne spune ca vom avea un V3 negru si unul alb, in versiuni de 16 si 32 GB.

AI spune ca si angajatii unui retailer american au fost anuntati ca nu prea vor mai avea in stoc iPhone 3G si ca noile jucarii vin intr-o saptamana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. sa vina cat mai repede iPhone V3 ca sa scoapa DevTeam yellowsn0w si pentru modem fw 02.30.x sa pot sa imi folosesc si eu iPhoneul blocat in nu stiu care retea(si nici nu am cum sa aflu)ca nu merge cu turbosim, x-sim sau rebelsim :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*