La ce e bun Palm Pre

hai sa facem si putin misto… Palm Pre este telefonul ideal. Video de mai jos dovedeste afirmatia din plin.

in alta ordine de idei, abia astept sa pun mana pe unul. Si daca nu ma tai, ii fac si un review.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. toate sunt variatiuni pe aceasi tema..:) e usor sa copii Iphone-ul acum, insa cand se lucra la el ceilalti producatori nici nu visau ce va putea face…

  2. Sal !!!! Am vazut noul Palm Pre doar pe filmuletele de pe YouTube, shi nu prea mia placut (poate cind il voi tine in mina,poate). Daca nu aveam iPhone poate ma mai uitam shi la Palm Pre dar nu cred ca in viitorii 2 ani cineva ii va lua fata iPhonului.Design-ul e asha ca la un PAlm, poate un pic mai cool,insa cu tastatura iarashi au dato in bara (cui mai tre tastaura de genul asta, numai telefoanelor ratate,(originalitate frate)).Are iPhonul ceva ce nu au toate telefoanele adunate impreuna,cine are un iPhone shtie ce spun eu,numai doreshti sa te desparti de el chiar daca rishti sa fie blocat o viata intreaga sau sa-l tratezi cu un X sim.
    Oricum e fine ca toti incearca sa detroneze iPhonul, de ce??? deoarece noi avem de cishtigat ( noi-oameni ce vor intotdeauna ceva nou)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*