Solutia pentru parcarile din Romania

stii gradinile alea pline de pomi, iarba de juma de metru si boschetii cu frunze ca artzaru care fac niste flori mari, albastre? da, vorbesc despre aia din fata/spatele blocului tau…

sa luam un bloc oarecare din Constanta. il vezi alaturi intr-o imagine din satelit. Spatiul ocupat de bloc nu este nici pe jumatatea celui pe care se afla copaci, gradini de zarzavat si varza plantata de toti pensionarii si boschetii de care am mai discutat.

Sa lasam copacii in pace, dar daca elimini restul, obtii spatiu pentru o super parcare. Daca Primaria vrea sa o faca si supra-etajata e cu atit mai bine, lasi loc liber in jurul altor 5 blocuri. Vom avea apoi loc si de masini, si de copacii, si de flori in jurul copacilor, etc.

Pina una alta, noi preferam sa parcam in jurul copacilor pina cind distrugem si trotuarul si zona verde. Am locuit in blocul din poza 25 ani. In urma cu 10-15 ani nu erau mai mult de 6 masini. Acum sunt peste 50. Si asta pe aceeasi bucatica de trotuar. E timpul sa se intimple ceva…

2 Comments

  1. ai dreptate cu boschetii,dar de pomi mai avem nevoie nu?e cea ai buna solutie parcarea etajata. intai trebuie saturate buzunarele alesilor si daca le mai ramane si de o parcare printre blocuri zicem mersi.aici nu ai cum.coruptia e prea mare.nu dai nu ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*