iPhone Nano

uite ca asa ne-am facut si cu iPhone Nano. nu e facut de Apple si e o mizerie, cu o camera de 0,3 MP si toate functiile unui telefon. chiar vine in variante de 8 si 16 GB

stiu ca e doar 90 dolari … sa nu va prind ca va luati asa ceva…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. cat tine bateria? ca la pretul asta chiar iti vine sa-ti iei un asa telefon. ;))

 2. ipod Slim body music phone,Magic voice,slide to unlock,MP4/MP3 player …slide to unlock ala face toti banii:))

 3. Camera nu e de 5M ci de 0.3 !!
  0.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability,solomobi.com test put out biggest size is 640*480

 4. @andreybej: merge cu 777, si le pui pe calorifer când se descarca.

  acuma serios, de ce e o mizerie? e copiat la greu, mie mi se pare chiar urat, dar tot telefon e si daca chiar merge ar fi o treaba sa-l iei subventionat la un operator cu 1 leu. (sau nu?!)

 5. :)))))) ai de capu meu :)) ai vazut mini iphone 3g? eu l-am avut in mana, e chiar dragutz cum arata exact ca si cel mare doar ca e mic. as da pe unul vreo 5 euro doar pt aspect (care apartine apple) in rest la gunoi cu el :P

 6. Cu o mica atentinoare… nu are camera de 5MP. Doar de 0.3 MP

  4. 0.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability,solomobi.com test put out biggest size is 640*480

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*