App of the day – Instagram – fotografie virala

O data la ceva timp apare cite o aplicatie geniala pentru iPhone. Nu am gasit prea multe de genul asta in ultima vreme, dar cind le vad stiu ca sunt bune de dat mai departe.

Instagram este ultima descoperire. Stiu de ea de cel putin o luna, dar nu am incercat-o pina azi. Si deja a castigat un loc pe primul Home Page de pe iPhone, alaturi de Twitter, Foursquare sau Simplenote.

Instagram este Free si ideea din spatele ei e simpla: faci o poza, ii aplici una dintre temele predefinite care o fac sa fie mai interesanta si apoi le trimiti pe Instagram. Aplicatia stie sa duca vorba pe Twitter, Facebook, Foursquare, Tumblr si Flickr asa ca toti prietenii tai de acolo iti vad fotografiile, le apreciaza sau comenteaza pe ele.

Rezultatele sunt uimitoare. Poza de mai sus am facut-o cu iPhone-ul in San Francisco, pe la prinz. In zare undeva, se vede Golden Gate Bridge. Un efect aplicat cu un tap si a fost de ajuns. OK, recunosc ca fac fotografii bune, cind am chef si sunt si modest.. :) dar aici discutam de iPhone fara Photoshop sau altceva.

Eu sunt “boioglu” pe Instagram. Cauta-ma si urmeaza-ma. Vei vedea niste poze interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Instagram – cumparat de Facebook | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*