cum sa devii american

bine sunt destule metode… si suunt citeva care merg chiar f bine desi incalca legea sunt la limita legii, dar nu despre alea vorbim azi.

aia legala e sa dai testu de cunoastere a americii. eu l-am facut si mi s-a spus ca e bine. asta nush daca imi garanteaza cetatenia totusi :) dar tinind cot de faptu ca e facut doar asa… pe cultura generala si ca nu am citit nimik inainte, sa zicem ca merge…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am dat şi eu testul şi am nimerit 7 răspunsuri corecte din 11 întrebări. Să mă aştept acum la o invitaţie la ambasadă?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*