iPhone HD – primele poze reale?

vezi update-ul de la final

Well, well – sa-i credem sau nu? Cineva gaseste un telefon intr-un bar din San Jose. Jucaria este un iPhone venit din alta lume, care ruleaza un Sistem de operare cu o interfata noua. Dupa ce a fost inchis, nu a mai pornit.

Este cunoscut faptul ca Apple are prototipuri pe care le testeaza in lumea reala si faptul ca unul dintre useri si-a pierdut jucaria intr-un bar din California nu ar fi de exclus.

Noul iPhone are o camera in plus si 80 GB. Spatele e de sticla, la fel ca si fata. Imi si imaginez posibiliatile de folosire ale acestui device. Bonus: o baterie care poate fi schimbata de catre utilizator?

update: John Gruber (blogger care are o istorie plina de info relevante despre Apple) sustine ca jucaria de mai jos este chiar un iPhone – prototip. Modelul a fost pierdut si este cautat cu infrigurare de catre Apple.

Spatele iPhone-ului nu este facut din sticla ci din ceramica – rezistenta la socuri si nu opreste deloc undele radio (wifi, 3G, gsm). Apple are un patent de inventiii pe tema asta publicat prin 2006.

  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Ne asteptam sa arate mai frumos decat atat noul iPhone 4G. In niciun caz nu asa va arata 4G parerea mea. Asta e jucarie chinezeasca.

  2. Mai este 2 – 3 – 4 luni pana la apritia iphone 4g pe piata atunci vedem care este si care nu dupa parerea meu asta e o replica iphonele 4g nu poate fia sa de gros!! iphonele 3gs (care il am io) e de 10x mai fina sta parca e o caramida de facut casa asa ca trebuie sa asteptam pana in iunie iulie august sa vedem adevarul.

  3. Gluma sau nu, este o strategie de marketing. Apple in general, de fapt daca stau bine sa ma gandesc si Microsoft face la fel, au o strategie de a anunta produse, noi, cu ajutorul unor "teasere" chiar cu 2 ani inainte (Apple) de aparitia produsului.

  4. la asta ma gandeam si eu. si u ar schimba ei strategia de marketing pt nimik in lume :) tinand cont de ce se vinde. si asta e o mare uratenie. un sony ericson vechi parerea mea. urat cu spume

  5. dak va uitati atenti,la poza e aceea varianta cu suruburi si pe la ultimele nu e cu suruburi..deci??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*