BallCraft – de la Game Puzzle la RPG

update: Afla, la finalul acestui post, cum poti sa castigi 3 promo-coduri pentru BallCraft!

Interfata iPhone iti ofera posibilitatea sa interactionezi in moduri foarte interesante, iar developerii de jocuri au invata sa profite din plin. Echipa de la Elephant Games a lansat noaptea trecuta o noua versiune a jocului BallCraft (vezi video mai jos).

Misiunea ta este sa invingi armata de monstrii: scheleti, mumii sau trolli si sa distrugi inamicii cu meteoriti. in BallCraft nu prea ai cum sa te plictisesti. Ai la dispozitie 38 nivele cu grate diferite de deficultate si grafica originala.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro iti pune la dispozitie 3 promo-coduri pentru minunatia asta. Pentru a intra in conurs trebuie sa urmezi 2 pasi:

1. Posteaza pe twitter mesajul ” Participa la concursul BallCraft (RPG pentru iPhone) pe boio.ro http://tinyurl.com/y4mbb68 @boioglu “

2. Lasa un comment mai jos cind ai postat pe Twitter.

De data asta conteaza de cite ori postezi pe twitter. Al 5-lea si al 10-lea si al 15-lea Tweet vor fi premiate. Nu uita sa urmezi @boioglu pe twitter. Doar daca imi dai follow voi putea sa-ti trimit codul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention BallCraft – de la Game Puzzle la RPG | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*