iPhone 4S in Romania

Preturile de vanzare din Romania sunt atit de “ajustate”, incit userilor nu le ramane decit sa…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Hahahha, oricum e de laudat interesul in crestere al romanilor vis a vis de produsele Apple. Aseara la vodafone era miting …

  2. Adrian, cum de nu ai fost prezent la lansarea iphone 4S? Imi pare ca ești cel mai in tema si măsura din întreaga blogosfera românească sa vorbesti de iPhone. Altfel la ce Android useri am văzut prin poze … WFT?!? :)

  3. Who’s your daddy?
    Siri: You are. Can we get back to work now?
    „Doamne, telefonul asta ma intelege mai bine decat nevasta-mea. Sarut-mana Doamne pentru minunatia asta *facut cruce, pupat telefon*!” :))

  4. @Claudiu C: Lansarea iPhone 4S a fost o gaselnita a unui anumit operator GSM din Romania. Nimic altceva decit o serie de articole platite pe diferite bloguri.

  5. Cum ar veni, socru meu , a luat ieri de la orange iPhone 4S , abonament nush de care a mai dat vreo 470 si ceva de euro parca, in fine aproximativ. Ce sa zic, la prima vede nici nu iti dai seama ca e 4 sau 4S decand cand am cunoscut-o pe Siri :)) ca in rest asa arata cam la fel cu 4. E superba camera foto ce ii drept, numa poze faceam. In rest asa in mare nu poti sa zici ca e 4S sau 4. Box ca deobicei, casti cablu de date si priza, dock zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*