Android Ice Cream Sandwich invins de o poza

Cit de sigur este telefonul tau? Google se lauda ca noul Android OS nu are nevoie de coduri si poate fi deblocat doar daca te vede in fata lui.

Singura problema este ca sistemul lor de securitate atit de elaborat a fost invins de o simpla poza.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Eu amcelasi soft pe un laptop Lenovo si acolo din 3 teste a mers 1…deci nu e infailibil la nici un producator…deocamdata.

  2. Cea mai sigura este cu amprenta termica a fetei ,amprenta termica are un pathern la fel de unic pentru fiecare persoana ca si amprenta digitala sau irisul ,singura problema ar fi miniaturizarea camerelor necesare pentru a fi instalate pe deviceuri asa mici .

  3. Offtopic:
    Stiti ce-mi place (in sensul ca nu) la jucariile (pentru ca asta sunt de fapt) Android? Sunt din ce in ce mai mari. Sau oare jucariile astea se handluiesc cu ambele maini? :))))
    PS: sorry daca am fost prea rautacios, dar nu m-am putut abtine.

  4. Cand aveam iPhone 3 iam bagat JB si am schimbat o Thema faina la iPhone si in loc de FaceUnlock tineam apasat pe ecran cu un deget (gen…. ba frate uite ucm deblochez cu amprenta) :)) … mda toate astea sunt doar jucarii. Ca sa iasa pe amprenta unlock sau Face mai dureaza vreo 2 versiuni de telefoane.

1 Trackback / Pingback

  1. Exclusiv: Un developer roman aduce Face Unlock pe iOS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*