Peripetiile Actiunilor Apple in Romania

Au fost aduse de o companie de Trading din Romania (Tradeville). Ceea ce nu inteleg eu este de ce o companie care trebuie sa ofere informatii corecte investitorilor vine cu brosuri semi-neverificate sau, in cel mai fericit caz, ne-updatate.

In raportul de companie oferit de Tradeville, Apple inca mai produce / comercializeaza Macintosh si Xserve.

click pt detalii

Apple nu mai vinde Xserve din ianuarie 2011. Iar, de prin 1998, Macintosh se cheama iMac sau altfel.

Ah, si noroc cu Reuters care ne spune ca Apple apartine sectorului tehnologic, industria hardware. Bine, bine si iOS, Mac OS X, AppStore unde sunt?

Poate ca de aia, in prima zi de tranzactionare in Romania, actiunile Apple au scazut la nivel mondial cu 0,22%, adica 1,36 dolari.

Lasand gluma la o parte, mi se pare o idee buna ca romanul de rind poate sa se joace de-a traderul cu actiunile Apple. Sper ca Tradeville va corecta erorile si vor mai aduce si alte companii americane la Bursa din Bucuresti.

Daca au nevoie de un consultant, stiu unde sa ma gaseasca ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Deplorabil …. la fel ca si interesul investitorilor din Ro privind aceasta initiativa.

  2. La halul in care au scazut actiunile apple in ultima saptamana, cred ca a fost cea mai proasta decizie de lansare …
    Un moment mai prost nici ca puteau sa-si aleaga

  3. “mi se pare o idee buna ca romanul de rind poate sa se joace de-a traderul cu actiunile Apple”. De ce? De ce e bine sa joace pe actiuni apple si nu pe altele. Nu inteleg?!??! Mi se pare ca exagerezi. Dar ma rog, eu nu sunt jurnalist.

  4. Super tare! Tranzacționăm pe bursă actiuni Apple , Mercedes-Benz etc Happy nations. ……mulți incă mai speră că dorm liniștiți și alții lucrează pt ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*