sn0wbreeze – Jailbreak pe Windows

is it just me sau developerii nu prea mai au imaginatie atunci cind vine vorba de inventat nume de software.

anyway, pe 12 octombrie vine sn0wbreeze – un fel de pwnage tool pentru Windows. pare sa fie la fel de usor de folosit ca si versiunea pentru Mac. Mai are cineva nevoie de un tutorial? :)

in alta ordine de idei, geohot a reusit sa jailbreakuiasca ultima versiune de iTouch si lucreaza la un jailbreak/unlock pentru iPhone 3.1.

ca in vremurile bune…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cool. Se misca din nou scena iPhone (spre deosebire de cea PSP). Chiar asteptam ceva pentru windows ca sa-mi fac eu ipsw-ul cum vreau eu. Pana gasesc eu pe cineva cu un mac…

    Geo”hotz” (asa-mi place mie sa-i zic) a incercat si cu PS3-ul dar n-a reusit. Si pare destul de destept.

  2. Abia astept…Am un 3GS deblocat din fabrica si are 3.1(deh asa a venit).Apropo,exista vreo alternativa la jailbreak de genul custom firmware facut pe Mac?

  3. Mda, super , minunat, extraordinara aplicatie, dar o caut de 3 ore pe google si nu am de unde sa o iau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*