iPhone 4 fuge din Apple Store

Apple a tinut lansarile de produse in magazinele proprii si in magazinele ATT. Odata cu iPhone 4 regula asta e incalcata. Mari retele de electronice din US, precum Radio Shack, Best Buy si chiar raioane din Walmart vor avea pe 24 iunie iPhone 4.

Asta inseamna ca Apple are un stoc suficient de mare ca sa isi permita o lansare fara probleme. Au invatat ceva din lectia iPad. Daca ar accepta si activarea/contractarea abonamentului prin iTunes le-am vedea si noi, mai repede, pe ebay.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Sa inteleg ca vor fi vandute si liber de contract? sau e aceeasi chestie ca si pana acum?

  2. Una e capacitatea de productie a telefoanelor ce s-au dovedit de succes si alta a unui produs experimental – ipad.

  3. Salut, am si eu o intrebare…
    Taicamiu este acuma in America si va sta acolo cam pana in septembrie, cum sa faca sa cumpere si el un iphone la liber ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*