Simplenote cumparat de Automattic

Automattic sunt cei care au creat WordPress. Simplenote este creat de Simperium. De azi, Simperium a fost cumparat de Automattic.

Ei spun ca Simplenote nu o sa dispara, ba chiar au cumparat domeniu nou – simplenote.com si vor sa il dezvolte in continuare.

Combinatia Simplenote (iOS) / nvALT (Mac) este cea mai buna pentru sincronizarea de note. Eu adaug in combinatie si Dropbox pentru Back-up.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Simplenote redesenat pentru iOS 7. Vine si pe Mac | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*