Cu iPad-ul in aeroport

Mda, stiu… si acum imi pare rau ca nu i-am facut o poza.

La iesirea din aeroportul din Miami era, ca de obicei, gasca de soferi si parinti de calatori adunata cu hartii, cartoane si alte metode de semnalizare.

Toti cautau sa se faca vizibili atunci cind cineva iesea de pe poarta. Un nene chelios, imbracat intr-o camasa alba si pantaloni de culoare inchisa tinea in mana un iPad 3G pe ecranul caruia era scris cu rosu numele persoanei pe care o astepta. Nu stiu daca iPad-ul era al lui. Inclin sa cred ca nu pentru ca odata la citeva zeci de secunde cheliosul atingea ecranul iPad-ului si verifica daca textul mai e acolo. M-as fi dus la el sa-i spun ca poate sa-l puna pe Auto-lock – Never.

Si daca tot a venit vorba de aeroporturi si iPad, nici Otopeni, nici Frankfurt nu au auzit de povestea aia cu iPad-ul care are voie sa circule in geanta prin aeroport. M-au pus sa-l scot pe al meu si sa-l pun intr-o tava de plastic separata, ca pe laptop. Unii dintre ei m-au luat cu “aaa, aveti doua laptopuri…” Nu mi-am batut capul sa le spun ca iPad-ul nu e laptop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. nice…am vazut pe tv cum erau la un restaurant meniurile puse pe iPaduri.
    Adrian vreau sa-mi cump. un iPad Wi-Fi si ma gandeam la solutia eMag dar…tu ce sfat imi dai sa fac,sau sa astept Apcomul sa scoata varianta oficiala?Ar ajut mult o parere din partea ta fie ea si subiectiva,ms.

  2. Subscriu, pe aeroportul din San Francisco l-au tratat tot ca pe un laptop (tavita separat etc.), la fel si la Munchen :(

  3. Data viitoare poti sa afisezi si tu pe displayul iPad-ului "acest device NU ESTE UN LAPTOP" si sa-l pui pe Auto-lock – Never. Poate o sa scapi de inconvenientele din aeroporturi.:))

  4. @Filip: nu stiu cind va fi adus oficial in Romania, dar eu cred ca merita sa NU il iei de la eMag. Pe de alta parte, merita mai mult un 3G, iar operatorii GSM il pot aduce la preturi subventionate. Asa ar fi logic.

  5. eu am fost cu iPad-ul in Viena, si nici la Otopeni, nici la aeroportul din viena nu m-au pus sa-l scot din geanta (eram chiar curios daca o vor face).

1 Trackback / Pingback

  1. Transforma iPad intr-o firma luminoasa | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*