mono-cicleta

cine mai are nevoie de un bolid pe doua roti cind poti sa ai bolid intr-o roata si … o bila. Conceptul e interesant si daca te chinuiesti putin, poti sa o iei la spinare, ca pe rucsac.

Jucaria, botezata Halbo, a fost desenata de Pierre Yohanes Lubis. Creatorul spune ca are un motor electric si atinge viteze comparabile cu motoarele adevarate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu ii vad practicalitatea. Daca mergi 20 de minute pe chestia asta…3 zile nu mai poti sta drept si nu cred ca se merita.
    Putea sa deseneze ceva nu atat de “diferit” dar care sa poata fi pus in practica.
    Acesta face parte din categoria inventiilor ce sunt descrise astfel: “am facut pentru ca se poate” unde practicalitatea este ignorata complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*